Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (3.79 secunde)
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Cei care si-au cumparat bilet, prin iaBilet, la concertul aniversar Vita de Vie â€" 20 de ani”, au avut parte ieri de o surpriza din partea trupei.
Au fost peste 400 de femei la concertul sau, intr-o locatie foarte frumoasa din Campulung. Luna aceasta, Florin Chilian va sustine concerte private la Marriott, in Brasov si Iasi, pe 23 si 24 martie, dupa care la Galati si Codlea.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica. Atmosfera somptuasa a fost intregita de concertul Nico si de momentul artistic sustinut la vioara electrica de Graziella.
Accesul va putea fi facut incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat la 20:00, astfel ca amurgul va intregi spectacolul.
Va fi concertul de lansare a primului album al trupei, Standing Still in the Dark, si va include toate cele noua piese de pe album, fiecare cantata alaturi de un muzician invitat.
2 Decembrie 2016 - ora 12:00, vizita si spectacol de muzica si poezie la Barca (satul copilariei poetului) - ora 19:00, Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, concertul extraordinar intitulat Declaratie de dragoste (pe versuri de Adrian Paunescu), sustinut de Tudor Gheorghe.
Dezvoltarea autonoma a popoarelor Austro-Ungariei, care au loc asigurat in concertul natiunilor. Iar punctul 11 cerea: - Retragerea din Romania, Serbia si Muntenegru, acestea urmand sa intre in posesia teritoriilor eliberate;
Concertul JOE LOVANO - Master of Saxophone va avea loc pe 25 Martie 2017, ora 20:00, la Sala Radio din Bucuresti.
Dupa ce ultimul single lansat, Anti CsD a depasit 1 milion de vizualizari in doar 5 zile, baietii de la Carla's Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane.
Damian Draghici lanseaza THE GYPSY CUBAN PROJECT, in concertul Omarei Portuondo de la Sala Palatului - pe 25 aprilie 2017 Dupa succesul celui mai recent concert sustinut la Sala Palatului, Damian Draghici revine pe 25 aprilie 2017, in prezenta publicului spectator alaturi de faimoasa cantareata de origine cubaneza, Omara Portuondo.
Dupa concertul Phoenix, o alta trupa legendara concerteaza la Buzau. Este vorba despre formatia Compact care a fost prezenta pe 10 februarie, incepand de la ora 23.00, la pubul O'Brothers.
33), sunteti invitati la concertul People need to cry si a noului single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (David Lapadat - voce, Catalin Rasvan - chitara bas, Andrei Balasa - chitara.
33), va avea loc concertul People need to cry, noul single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (componenta trupei:
Carla's Dreams vor canta in deschiderea celor de la The Prodigy la concertul pe care acestia il vor sustine pe 3 iunie la Chisinau, in Piata Marii Adunari Nationale.
Magda Marincovici a publicat pe Facebook un text despre concertul lui Andrea Bocelli, pe care il puteti citi in continuare:
Cine-concertul DIOSA va fi urmat de un maraton de trei ore de animatii horror si bizare, intre care si cel mai recent scurtmetraj de animaÈ›ie realizat dupa benzile desenate ale lui Dave Cooper, invitat special la Anim'est anul acesta, si regizat de Rune Spaans â€" The Absence of Eddy Table.
Organizatorii concertului saxofonistei Candy Dulfer, programat pentru data de 17 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentului.
Concertul de Craciun marca Stefan Banica reprezinta o traditie â€"record in Romania, cea mai longeviva productie muzicala, care anul aceasta va implini 16 ani de existenta neintrerupta.
Concertul de Craciun marca Stefan Banica reprezinta o traditie-record in Romania, cea mai longeviva productie muzicala, care anul aceasta va implini 16 ani de existenta neintrerupta.
google-analytics.com